Whatsapp Çöktü / Son Dakika Whatsapp Coktu Mu Whatsapp Baglanti Ve Mesaj Gitmiyor Sorunu Nedir Takvim - Türkiye'de ve dünyada yılbaşı gününde whatsapp'a neden whatsapp neden çöktü cevabını herkes bulmaya çalışıyor.

Whatsapp Çöktü / Son Dakika Whatsapp Coktu Mu Whatsapp Baglanti Ve Mesaj Gitmiyor Sorunu Nedir Takvim - Türkiye'de ve dünyada yılbaşı gününde whatsapp'a neden whatsapp neden çöktü cevabını herkes bulmaya çalışıyor.. Ulaştırma ve altyapı bakan yardımcısı ömer fatih sayan, whatsapp. Sorusu internet aleminin gündemine oturdu. Sorusuna sadece tahminler ile cevap veriliyor. Whatsapp ve whatsapp web kullanıcılarının yaşadığı sorunlar üzerine whatsapp çöktü mü sorusuyla twitter'da da konuşulmaya başlandı.sorunun yaşanılmasından yaklaşık bir saat sonra erişim açıldı. Facebook bünyesinde bulunan whatsapp uygulamasında akşam saatlerinde sorunlar yaşandı.

Whatsapp çöktü mü, sorun nedir? Olay sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Whatsapp ve whatsapp web kullanıcılarının yaşadığı sorunlar üzerine whatsapp çöktü mü sorusuyla twitter'da da konuşulmaya başlandı.sorunun yaşanılmasından yaklaşık bir saat sonra erişim açıldı. Whatsapp hakkında şuanlık bir açıklama gelmedi. Vatandaşlar sosyal medyada whatsapp çöktü mü?

Son Dakika Instagram Ve Whatsapp Coktu Mu Whatsapp Fotograflari Neden Inmiyor
Son Dakika Instagram Ve Whatsapp Coktu Mu Whatsapp Fotograflari Neden Inmiyor from www.mersinsiyaset.com.tr
Dünyanın popüler sosyal medya uygulamaları whatsapp, instagram ve facebook'ta kullanıcılar 2 saatlik erişim sıkıntısı yaşadı. Whatsapp çöktü mü, sorun nedir? Facebook bünyesinde bulunan whatsapp uygulamasında akşam saatlerinde sorunlar yaşandı. Popüler mesajlaşma uygulaması whatsapp'a an itibariyle dünya genelinde erişim sağlanamıyor. Konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Sorusu internet aleminin gündemine oturdu. Türkiye'de de bazı noktalarda whatsapp'a erişim sağlanamıyor ve whatsapp'a giren kullanıcılar, telefon bağlı değil uyarısıyla karşılaşıyor. Whatsapp çöktü mü soruları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı.

Whatsapp uygulamasında akşam saatlerinde yaşanan erişim sorunuyla ilgili sosyal medyada birçok paylaşım yapıldı.

Whatsapp kullanıcıları, arızadan dolayı whatsapp'a giremiyor. Pazar günü whatsapp neden çöktü? Dünyanın birçok noktasındaki kullanıcılar, whatsapp'ta bağlantı sorunu yaşadığını sosyal medya siteleri aracılığıyla paylaştı. Saat 11.10'dan itibaren whatsapp'ta bağlantı sorunu yaşayan vatandaşlar, 'whatsapp çöktü mü' sorusunu sormaya başladı. Dünyanın popüler sosyal medya uygulamaları whatsapp, instagram ve facebook'ta kullanıcılar 2 saatlik erişim sıkıntısı yaşadı. Whatsapp çöktü mü, sorun nedir? En çok kullanılan uygulamalardan biri. Vatandaşlar sosyal medyada whatsapp çöktü mü? Sonrasında uygulamayı da etkileyen bir sorun başladı ancak konuya ilişkin bir arıza ya da teknik. Telefonlarını eline alan insanlar whatsapp'ı kullanamadıklarını gördüklerinde büyük şaşkınlık yaşadılar. Popüler mesajlaşma uygulaması whatsapp'a an itibariyle girilemiyor. Meydana gelen teknik arızanın neden olduğu konusunda whatsapp cephesinden herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, sorunun avrupa sunucularından. Whatsapp uygulamasında akşam saatlerinde yaşanan erişim sorunuyla ilgili sosyal medyada birçok paylaşım yapıldı.

Gercekten çok üzücü bir olay oldu, insanlar birbirleriyle iletişimi whatsapp'ın sayesinde çok güzel ve eğlenceli bir halde kuruyorlardı, sanırım düzelecek çünkü böyle teknolojik. Meydana gelen teknik arızanın neden olduğu konusunda whatsapp cephesinden herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, sorunun avrupa sunucularından. Whatsapp uygulamasında akşam saatlerinde yaşanan erişim sorunuyla ilgili sosyal medyada birçok paylaşım yapıldı. Telefonlarını eline alan insanlar whatsapp'ı kullanamadıklarını gördüklerinde büyük şaşkınlık yaşadılar. En çok kullanılan uygulamalardan biri.

Y8iap Uigrakem
Y8iap Uigrakem from cdn.haber.com
Whatsapp hakkında şuanlık bir açıklama gelmedi. Sorusuna sadece tahminler ile cevap veriliyor. Türkiye'de ve dünyada yılbaşı gününde whatsapp'a neden whatsapp neden çöktü cevabını herkes bulmaya çalışıyor. Whatsapp çöktü mü, sorun nedir? Dünya genelinde yüz milyonlarca kullanıcısı bulunan whatsapp'ta bir süredir iletişim sağlanamıyor. 'whatsapp çöktü mü?' mesajlaşma devi whatsapp bağlantı sorunu ile gündeme geldi. En çok kullanılan uygulamalardan biri. Popüler mesajlaşma uygulaması whatsapp'a an itibariyle girilemiyor.

Telefonlarını eline alan insanlar whatsapp'ı kullanamadıklarını gördüklerinde büyük şaşkınlık yaşadılar.

Türkiye'de de bazı noktalarda whatsapp'a erişim sağlanamıyor ve whatsapp'a giren kullanıcılar, telefon bağlı değil uyarısıyla karşılaşıyor. Whatsapp erişim sorunu ilk olarak whatsapp web üzerinden başladı. Whatsapp'a ne oldu gibi soruları aratmaya başladı. 'whatsapp çöktü mü?' mesajlaşma devi whatsapp bağlantı sorunu ile gündeme geldi. Whatsapp çöktü mü, sorun nedir? Ülkemizde de en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından whatsapp'ta bir süredir yaşanan erişim sorunun ardından btk'dan açıklama geldi. Saat 11.10'dan itibaren whatsapp'ta bağlantı sorunu yaşayan vatandaşlar, 'whatsapp çöktü mü' sorusunu sormaya başladı. En çok kullanılan uygulamalardan biri. Facebook bünyesinde bulunan whatsapp uygulamasında akşam saatlerinde sorunlar yaşandı. Dünya genelinde yüz milyonlarca kullanıcısı bulunan whatsapp'ta bir süredir iletişim sağlanamıyor. Kullanıcılar whatsapp son görülmede sorun yaşadığını bildirdi. Whatsapp uygulaması yine çöktü ve kullanıcılar şaşkına döndü. Vatandaşlar sosyal medyada whatsapp çöktü mü?

Kullanıcılar whatsapp son görülmede sorun yaşadığını bildirdi. Dünya genelinde yüz milyonlarca kullanıcısı bulunan whatsapp'ta bir süredir iletişim sağlanamıyor. Whatsapp çöktü mü haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel whatsapp çöktü mü haber sayfasında yer alıyor. Whatsapp ve whatsapp web kullanıcılarının yaşadığı sorunlar üzerine whatsapp çöktü mü sorusuyla twitter'da da konuşulmaya başlandı.sorunun yaşanılmasından yaklaşık bir saat sonra erişim açıldı. Vatandaşlar sosyal medyada whatsapp çöktü mü?

Whatsapp Ta Mesajlar Neden Gitmiyor Whatsapp Coktu Mu
Whatsapp Ta Mesajlar Neden Gitmiyor Whatsapp Coktu Mu from imgz.star.com.tr
14 temmuz salı akşamı popüler mesajlaşma uygulaması whatsapp web bağlantısında kopukluk hatası verdi. Whatsapp erişim sorunu ilk olarak whatsapp web üzerinden başladı. Popüler mesajlaşma uygulaması whatsapp'a an itibariyle dünya genelinde erişim sağlanamıyor. Meydana gelen teknik arızanın neden olduğu konusunda whatsapp cephesinden herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, sorunun avrupa sunucularından. 'whatsapp çöktü mü?' mesajlaşma devi whatsapp bağlantı sorunu ile gündeme geldi. Whatsapp hakkında şuanlık bir açıklama gelmedi. Sonrasında uygulamayı da etkileyen bir sorun başladı ancak konuya ilişkin bir arıza ya da teknik. Dünyanın popüler sosyal medya uygulamaları whatsapp, instagram ve facebook'ta kullanıcılar 2 saatlik erişim sıkıntısı yaşadı.

Whatsapp çöktü mü, sorun nedir?

Pazar günü whatsapp neden çöktü? Meydana gelen teknik arızanın neden olduğu konusunda whatsapp cephesinden herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, sorunun avrupa sunucularından. Türkiye'de de bazı noktalarda whatsapp'a erişim sağlanamıyor ve whatsapp'a giren kullanıcılar, telefon bağlı değil uyarısıyla karşılaşıyor. 14 temmuz salı akşamı popüler mesajlaşma uygulaması whatsapp web bağlantısında kopukluk hatası verdi. Sonrasında uygulamayı da etkileyen bir sorun başladı ancak konuya ilişkin bir arıza ya da teknik. Whatsapp uygulaması yine çöktü ve kullanıcılar şaşkına döndü. En çok kullanılan uygulamalardan biri. Dünyanın popüler sosyal medya uygulamaları whatsapp, instagram ve facebook'ta kullanıcılar erişim sıkıntısı yaşanıyor. Whatsapp'ta bir süredir erişim sorunu yaşanıyor. Whatsapp neden açılmıyor, çöktü mü sorusu araştırılıyor. Kullanıcılar whatsapp son görülmede sorun yaşadığını bildirdi. Facebook bünyesinde bulunan whatsapp uygulamasında akşam saatlerinde sorunlar yaşandı. Peki ama whatsapp çöktü ne yapmalıyım diye düşünüyorsanız, bu soruların cevabı makalemizde.

Post a Comment

Previous Post Next Post